3851403-laptop-golden-retrieverKoiraharrastajille löytyy netin syövereistä paljon alan tarjontaa. Koiran kanssa harrastettavien agilityn tai koiranäyttelyiden lisäksi koirafanit voivat klikata itsensä monien koiraharrastajille omistettujen nettifoorumeiden ja -kauppojen maailmaan.

Keskustelupalstat

Koiraihmisille suunnattuja keskusteluja löytyy monilta suomalaisilta keskustelupalstoilta, kuten suomi24.fi sekä erilaiset Facebook-ryhmät. Näiden lisäksi Suomen suosituin koirasivusto Koirat.com tarjoaa koiran omistajille ja muille koiraintoilijoille lukuisia keskusteluja, artikkeleita ja tiedotteita muun muassa koira-aiheisista tapahtumista sekä kausiluontoisista koiran omistajia koskevista asioista. Sivuilta voi etsiä esimerkiksi oman alueensa koirahierojaa, lukea koira-aiheisia blogeja, tai vaikka selailla eri koirarotujen rotuselosteita tai uusia pentueita oman koiranpennun toivossa.

Verkkokaupat

Internetin maailmasta löytyy luonnollisesti myös yhtä sun toista koiraihmisille suunnattua verkkokauppaa. Netin koiratarvikekaupat ovat käytännöllisiä valikoimansa laajuuden vuoksi. Ne ovat myös oiva vaihtoehto koiraihmisille, jotka asuvat pitkän välimatkan päässä koiratarvikkeiden kivijalkaliikkeistä. Käyttäjien arvostamia koiratarvikkeiden nettikauppoja ovat muun muassa Musti ja Mirri, Lemmikkistore, Petnetstore sekä HaukunPaikka. Kaikki kaupat toimittavat tilauksia ympäri Suomen, ja useimmista nettikaupoista löytyy varsin kattava valikoima koiranruokia, leluja sekä agilitytarvikkeita.

Pelit

Koirafanaatikoille on netissä tarjolla myös monimuotoista alan viihdettä, kuten koira-aiheiset nettipelit. Betsafen Diamond Dogs -peli on kuin koiraharrastajan tai –fanaatikon oma hedelmäpeli. Peli on nimensä mukaisesti timantteja ja kultaisia puruluita vilisevä nettipeli, ja on varmasti jokaisen huumorintajuisen koira- ja koirantarvike-harrastajan mieleen.Diamond Dogs on täynnä hauskalla tavalla liioiteltuja koira-aiheisia elementtejä, kuten julkkiskoirille tarkoitettu punainen matto tai koirien oma luksusuima-allas. Peli perustuu perinteisen hedelmäpelin tapaan slotteihin, joissa pyörii erilaisia koiria ja niiden varusteita. Voittoja voi tulla enemmän kun miltä aluksi vaikuttaa, sillä voittolinjoja on jopa 25 kappaletta, eikä voittosymbolien yhdistelmien tarvitse välttämättä asua suoralle riville, vaan ne voivat myös yhdistyä eri rivien välillä. Lisäksi pelissä esiintyvät wild-symbolit, eräänlaiset jokerit, voivat kasvattaa pelaajan voittomahdollisuuksia, minkä lisäksi niillä voi myös voittaa mittavan suuruisen päävoiton. Diamond Dogs tarjoaa pelaajalle myös tiuhaan tahtiin sekä ilmais- että bonuskierrosmahdollisuuksia. Kokonaisuudessaan peli on hassun hauska koirafanaatikon nettipeli, jota voi pelata sekä täysin ilmaiseksi, että rahapanostuksella.